Hírek

2008.06.27. 13:21

Tarlós az M0-s mellett van

Óbuda mindig is támogatta az M0-s autóút észak-budai szakaszának megépítését – mondta Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője pénteken, budapesti sajtótájékoztatóján.

BAMA

Tarlós szerint Demszky Gábor főpolgármester valótlanságot állít akkor, amikor azt mondja, hogy Tarlós István, Óbuda korábbi vagy Bús Balázs, a kerület jelenlegi polgármestere miatt nem épülhet az M0-s 10-es és 11-es számú főút közötti szakasza. A főpolgármester június 20-i sajtótájékoztatóján az M0-s építésével kapcsolatban bírálta a „Fidesz független frakcióvezetőjét”. Úgy vélte, a III. kerület korábbi polgármesterének komoly felelőssége van abban, hogy az elmúlt évtizedben nem született megállapodás a körgyűrű nyomvonaláról. Tarlós István számos dokumentum bemutatásával igyekezett igazolni: a III. kerület mindig is azon az állásponton volt, hogy meg kell épülnie az autóút északi szakaszának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva