Hírek

2008.06.26. 01:25

Zsíros kenyér és útiköltség lesz a gázsi Kapolcson

Nem sikerült megteremteni a Művészetek Völgye megrendezésének anyagi feltételeit, ezért az idén július 25-től nem művészeti, hanem bűvészeti fesztivál lesz Kapolcson.

F. E.

„Csak annyi biztos, hogy lesznek programok, és akik ellátogatnak Kapolcsra és a környező településekre, nagyon jól fogják magukat érezni" – ezt mondta Márta István, az idei fesztivál rendezvényeiről. Az idei kapolcsi rendezvényt nem hagyományosan kell értelmezni, hanem inkább úgy, mint egy fesztiválperfomanszt, amelyben nagyon sok lesz a rögtönzés lehetősége.

A július 25-én kezdődő és augusztus 3-án befejeződő esemény önkéntes: kizárólag gázsi nélkül, zsíros kenyérért és útiköltségért lépnek fel hivatásos művészek és műkedvelők. Az ingyen fellépők között lesz az Amadinda együttes, a Budapest Ragtime Band, Jordán Tamás, Hobo és Palya Bea is. A szervezők interneten meghirdették az önkéntes fellépők pályázatát is, ahova 250 színházi, zenei és egyéb produkció pályázott. Közülük 75-öt választották ki, így ők is ingyen, útiköltségért lépnek fel a fesztiválon.

F. E. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva