Hírek

2008.07.11. 05:43

A showman megszelídült

Szigorúan bizalmas címmel könyvet írt Sebestyén Balázs az RTL Klub kvíz és showműsorainak házigazdája. Ebből az is kiderül, a műsorvezető igazából nem egy showman alkat.

Fábos Erika

[caption id="" align="alignleft" width="220"] Sebestyén Balázs: Én a műsoraimban minden energiát kiadok magamból
[/caption]Sebestyén Balázs évekkel ezelőtt az akkor még Z+ néven futó zenetévén tűnt fel, ahol elsősorban a tinilányok kedvence volt. Öt éve azonban, amikor az RTL Klubon elindult a Balázs show, az egész ország megszerette humoros, kissé cinikus stílusa miatt. Sokan azt gondolják, műsorai révén jól ismerik. A Széf és a Kész átverés! című műsorok sztárja ugyanis megmutatja azt az oldalát, melyet a nagyközönség eddig nem láthatott.

„A Balázs show kapcsán az elmúlt fél évtizedben mintegy tízezer ember élettörténetével ismerkedhettem meg és nagyon sokat tanultam tőlük – mondta Sebestyén Balázs. – Az elmúlt négy-öt évben egyébként is sokkal többet foglalkoztam a saját lelki dolgaimmal. Amikor valamilyen problémával szembetaláltam magam, kis cetlikre írtam fel a gondolataimat. Amikor a kezembe kerültek ezek a régebbi feljegyzéseim, rácsodálkoztam, mennyire sokat változott a világlátásom.

Más ember lettem, megértettem a vágyaimat és sok korábbi félelmemet is fel tudtam dolgozni. A műsoromból is az volt a legnagyobb tanulság számomra, hogy a legtöbb emberi probléma és kisiklott sors mögött a félelem áll. Így, annak ellenére, hogy alapvetően zárkózott vagyok, úgy döntöttem kiírom magamból azokat a tapasztalatokat, amiket az elmúlt években szereztem.” A népszerű műsorvezető már akkor sem vágyott népszerűségre, amikor a zenecsatornánál műsorvezető lett. A tévés válogatásra is véletlenül keveredett, egy barátja hívta, és kipróbálta. Szerepelni azonban azóta sem szeret.

„Én a műsoraimban minden ilyen energiát kiadok magamból – mondta Sebestyén Balázs. – A magánéletben inkább szemlélődő, csendes ember vagyok. Azt, hogy ide eljutottam, a buddhizmusnak köszönhetem. Nagyon sokat segített abban, hogy megtaláljam a lelki békém és önmagam. Most elégedett vagyok. Persze tudom, hogy egy száz kilométeres úton, mondjuk úgy egy kilométert tettem meg eddig, de érzem jó irányba tart az életem.”

Sebestyén Balázs

1977. július 18-án született Budapesten.

Televíziós karrierjét egy zenecsatornánál kezdte, majd a róla elnevezett Balázs-show-ban folytatta az RTL Klubban. A tévé a hobbija, de szívesen íjászkodik, és nagy állatbarát. Egy éve vezeti a Kész átverés show-t, a Széf című vetélkedőt és az ősztől újra képernyőn lesz a Pókerarc című műsora is.

Televíziós karrierjét egy zenecsatornánál kezdte, majd a róla elnevezett Balázs-show-ban folytatta az RTL Klubban. A tévé a hobbija, de szívesen íjászkodik, és nagy állatbarát. Egy éve vezeti a Kész átverés show-t, a Széf című vetélkedőt és az ősztől újra képernyőn lesz a Pókerarc című műsora is. Sebestyén Balazs Sebestyén Balázs: Én a műsoraimban minden ilyen energiát kiadok magamból -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva