Hírek

2008.07.11. 10:08

Az idén is több mint hatvanezer nézőre számítanak Hegyalján

Bár a hétfői vihar okozott némi fennakadást a felkészülésben, rendben megkezdődött a Hegyalja Fesztivál szerdán délután - jelentették be a szervezők nyitónapi sajtótájékoztatójukon.

AS

A nulladik napon két színpad kivételével zenei programok várták a fesztivállátogatókat, többek közt a Hobo Blues Band, a Besh O Drom, a Vágtázó Csodaszarvas és a Pokolgép adott koncertet, illetve több neves dj. forgatta a lemezeket.

[caption id="" align="aligncenter" width="400"] Bár a hétfői vihar okozott némi fennakadást a felkészülésben, rendben megkezdődött a Hegyalja Fesztivál szerdán délután - jelentették be a szervezők nyitónapi sajtótájékoztatójukon.
[/caption]

Bukovinszky Béla, a szervező Delta Fest marketing vezetője elmondta: a kilencedik Hegyalja Fesztivál alkalmával is folytatódott a korábban megszokott fejlesztések sora, s még több zuhanyzó és illemhely áll a táborlakók rendelkezésére. Jelentős változás továbbá, hogy még több programhelyszínt köt össze szilárd útburkolat.

A szervezők egyébként 60-65 ezer nézőre számítanak a vasárnapi zárásig, az eddigi adatok alapján ez teljesül, sőt némileg meg is haladhatja a tavalyi 63 ezret.

Az első napon a Quimby, az Irigy Hónaljmirigy, a Paso, a Belga és Phil Hartnole műsorait élvezheti a több tízezer fesztivállakó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva