Hírek

2008.07.21. 08:28

Az MTK a szuperkupa győztese

A bajnok MTK Budapest nyerte a labdarúgó Szuperkupát miután tizenegyesekkel legyőzte a kupagyőztes DVSC-TEVA együttesét.

BAMA

Sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem született gól. A debreceni közönség és a játékosok a kezdés előtt egyperces néma gyászszünettel emlékeztek Kolonics Györgyre, a kedden 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenusra.

DVSC-TEVA - MTK Budapest 0-0 - tizenegyesekkel 2-3
Debrecen, 4 ezer néző, v.: Bede
sárga lap: Komlósi (22.), Szakály (40.), Huszák (64.), Kiss Z.  (114.), illetve Nagy G. (45.), Lambulics (95.)

DVSC-TEVA: Csernyánszki - Nagy Z. (Bíró, 78.), Szűcs I., Komlósi, Takács Z.,  Kiss Z., Huszák, Leandro, Szakály (Kerekes, a szünetben), Rudolf,  Bogdanovics (Czvitkovics, a szünetben)

MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulics, Pintér, Pollák, Nagy G. (Pál A., a szünetben), Zsidai, Pátkai, Szabó Á. (Kecskés, 75.), Bori, Urbán (Kulcsár, 99.)

Jobban kezdte a találkozót az MTK, de Lambulicék mezőnyfölénye után kiegyenlítetté vált a játék. Fordulás után magasabb fokozatba kapcsolt a Loki, de Kerekesék elpuskázták a lehetőségeket. Az alacsony színvonalú mérkőzésen a hosszabbításban sem esett gól. A lefújást követően néhány percre kialudt a stadion világítása. A debreceni B közép a második félidő elején több transzparenssel tiltakozott a véleményük szerint áldatlan politikai és szociális állapotok ellen, amelyek az országban uralkodnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva