Hírek

2008.07.22. 15:46

Bíróságra megy a debreceni MSZP

Bírósághoz fordult az MSZP debreceni alelnöke annak érdekében, hogy kötelezze a helyi vagyonkezelőt a szocialisták által vitatott szerződések kiadására.

MTI

Ezt Varga Zoltán önkormányzati képviselő, a szocialisták debreceni alelnöke jelentette be kedden, sajtótájékoztatón. Zsiros Zsolt, az MSZP debreceni elnöke és a párt önkormányzati frakciójának vezetője a városháza előtt tartott tájékoztatón azt mondta, hogy a vagyonkezelő holding működésével, a Lycium Hotel, illetve az Airport-Debrecen Kft. szerződéseivel kapcsolatos korábbi kérdéseik látható zavart okoztak a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetőinek körében.

"Azt az aggodalmunkat, hogy a fenti szerződések több százmillió forint veszteséget okozhatnak a városnak ugyan kategorikusan cáfolta a DV Zrt. stratégiai igazgatója, azonban ígéretével ellentétben mégis elzárkózott attól, hogy a vitatott szerződésekbe betekintést nyerhessünk" - fűzte hozzá. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva