Hírek

2008.07.25. 06:50

Bűvészeti Napok Kapolcson

Pénteken indul a pénzhiány miatt elmaradó jubileumi, 20. Művészetek Völgye helyett kitalált Kapolcsi Bűvészeti Napok.

BAMA

A rendezvény kevesebb programmal és limitált számú belépőjeggyel várja a fesztiválozókat. Fellép többek közt Palya Bea, Hobo, Ferenczi György, Másik János, Jordán Tamás és a Budapest Ragtime Band. Kapolcson augusztus 3-ig összesen 416 programra kerül sor, de lesznek kapcsolódó események a környező településeken.

Monostorapátin például egyhetes zsidófesztivált tartanak Sátoros Ünnep néven, Öcsön református udvar, Taliándörögdön az Ősök háza,Vigándpetenden pedig Afrika-udvar várja a látogatókat. Nagyvázsonyban, Völgytornác címmel az idén önálló programsorozat fut majd.

Márta István lapunknak elmondta: valamennyi fellépő művésznek csupán zsíroskenyér és savanyúság lesz a fizetsége. „Akik eljönnek, azok bensőségesebb, rögtönzősebb, kisebb fesztivált találnak az idén Kapolcson” – tette hozzá a fesztiváligazgató, aki továbbra is kitart terve mellett: jövőre egy hónapig tart majd a Művészetek Völgye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva