Hírek

2008.07.15. 17:58

Elkezdődött az EFOTT a dunaújvárosi Szalki-szigeten

A nulladik nappal megkezdődött az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT).

BAMA

A július 20-ig tartó rendezvénynek az idén Dunaújváros ad helyet a Szalki-szigeten. A mostani az első alkalom, hogy állandó menedzsment rendezi a programokat, s az is újdonság, hogy idén először nemcsak zenei rendezvények lesznek. Az idei EFOTT a sport jegyében zajlik, így csaknem ötven különleges sportprogram is várja a fiatalokat a fesztivál idején.

Az öt nap alatt kilenc helyszínen zajló fesztivál csaknem háromszáz előadója között olyan ismert hazai előadók és zenekarok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Quimby, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kispál és a Borz, Bikini, Republic és Zanzibár, Deák Bill és Hobo.

Az előzetes érdeklődés érdeklődés úgy tűnik, hogy igazolja a rendezők várakozásait: május eleje óta több ezer hetijegy kelt el. A tavalyi fesztiválnak Debrecen adott otthont, akkor 58 ezren fordultak meg a rendezvényen. A szervezők ebben az évben legalább 60 ezer fiatalt várnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva