Hírek

2008.07.22. 11:06

Emberölés kísérlete miatt nyomoznak a galgagyörki lövöldözés ügyében

Emberölés kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a Galgagyörkön leadott, a romák által lakott családi házakat ért lövések miatt - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MTI

Bényi Mónika, a PMRFK sajtóügyeletese közölte: a nyomozás megyei hatáskörbe került, és az életvédelmi osztály egyelőre ismeretlen tettes ellen indította meg az eljárást. A Pest megyei településen a Rákóczi utca három lakására hétfőn, kevéssel éjfél után lőttek rá, s az utcán több töltényhüvelyt is találtak a rendőrök.

A támadás során személyi sérülés nem történt. Azt, hogy pontosan hány lövést adtak le fegyverekből, a nyomozás érdekeire való tekintettel a sajtóügyeletes nem kívánta elmondani, de cáfolta azokat a korábbi sajtóhíreket, amelyek szerint több mint harminc lövés dördült volna el. Bényi Mónika tájékoztatása szerint Galgagyörkön az érintett utcában állandó a rendőri jelenlét, és a rendőrségi járőrautók a település többi utcájában is járőröznek.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva