Hírek

2008.07.11. 13:41

Három járókelőt rabolt ki a tizenéves banda

Egyetlen éjszaka leforgása alatt három rablást követett el a rendőrség gyanúja szerint egy tizenéves csapat Miskolcon - értesült a HavariaPress.

mti

A 14 éves 17 év közti fiatalok azután kerültek rendőrkézre, miután összesen hatan megtámadtak egy 48 éves férfit, hátbaszúrták és elvették a pénzét. A sértett hajnali egy óra körül a munkahelyérÕl tartott hazafelé, amikor a Tiszai pályaudvar környékén egy gyerek leszólította, majd a következő pillanatban közrefogták a rablók, akik a férfi segélykiáltásaitól sem riadtak meg, hanem elvették a sértett táskáját, benne a pénzével.

Az esetről értesített járőrök nem sokkal később, egy közeli üzlet előtt igazoltatták a hat fiatalt, akikről hamar bizonyossá vált, hogy Õk gyanúsíthatók a rablással. A csapattagokról egyúttal kiderült, hogy még ugyanezen az éjszakán két hasonló bűncselekményt is elkövettek, ezért a hatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva