Hírek

2008.07.11. 00:41

Ingyen belépő a BalaTone Fesztiválra

Ingyen vehetnek részt a Zánkai BalaTone Fesztiválon azok a vállalkozó kedvűek, akik elkészítik 25 másodperces BalaTone fesztivál-reklámfilmjüket.

BAMA

Az amatőr filmeseknek csak annyi dolguk van, hogy videókamerájukkal vagy akár mobiltelefonjukkal elkészítsenek egy fél perces mozgóképet. A legjobban sikerül filmek készítői belépőt nyerhetnek a július 24-és 27-e között zajló BalaTone Fesztiválra. A filmeket július 18-ig várják. A szervezők arra kérik a jelentkezőket, hogy a rövidfilmben jelenjen meg a víz, a napsütés, a jó zene, és természetesen egy kis józan őrültség - tehát mindaz, ami a BalaTone Fesztivált jellemzi.

Ütős zenéket, izgalmas sporteseményeket ígérnek a szervezők a négynapos Zánkai BalaTone Fesztiválon. A rendezvényen fellép majd a Beatsteaks, a Noisia & Teebee, a The Real McKenzies, a Killa Kela, Vadim, valamint a Freeform Five és a Zion Train.. A hazai csapatok közül a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga, a Tankcsapda és a Zagar fog fellépni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva