Hírek

2008.07.09. 11:14

Jack Black leszokott a Wellbutrinról

Amikor le akart szokni a dohányzásról, Jack Black egy Wellbutrin nevű antidepresszáns segítségéhez folyamodott. A célját el is érte, ám cserébe a Wellbutrinra szokott rá.

BAMA

– Vagy két évig szedtem, aztán szólt az orvosom, hogy most már hagyjam abba, mert függő leszek – meséli a komikus. – Figyelmeztetett, hogy az elvonás miatt lehetnek mellékhatások is, és igaza volt. Pár hétig úgy éreztem, mintha egy fekete lyuk lenne a fejemben, és lassan magába szívná az agyamat. Aztán elmúlt, és már teljesen rendben vagyok.

Black azt is bevallotta, hogy azért nem dobta el teljesen a cigit. Ünnepi alkalmakkor elszív egy-egy dzsointot, Thomas fia születésekor pedig örömében szivarra gyújtott. Jack Black jelenleg egy animációs filmben, a Kung Fu Pandában „látható” a hazai mozikban: róla mintázták a mackós címszereplőt, és az eredeti változatban ő kölcsönzi hangját a pandának. Hamarosan pedig Ben Stiller akcióvígjátékában, a Trópusi viharban kezel egy M60-as géppuskát. Hollywoodi sztár alakít, aki háborús filmet forgat a dzsungelben. A stáb véletlenül drogcsempészekbe botlik, akik kommandósoknak nézik őket, és kitör a balhé. (Tropic Thunder – hazai bemutató: 2008. szeptember 4.)

Intererneten is támad a Mamma Mia!

Nem panaszkodhatnak azok, akik már nagyon várják a Mamma Mia! filmet. A Universal Studios számtalan meglepetéssel szolgál nekik, méghozzá az interneten. A következő oldalakon: www.youtube.com/mammamiamovie, http://www.myspace.com/mammamiamovie rengeteg zene, mókás videók, nyereményjátékok és töméntelen információ várja az ABBA-rajongókat és azokat, akik nem hiszik, hogy Pierce Brosnan tud énekelni, Meryl Streep pedig úgy ropja, mint egy versenytáncos. (Mamma Mia! – hazai bemutató: 2008. július 17.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva