Hírek

2008.07.09. 16:42

Kezdődik a Balaton Sound, idén is José Padilla nélkül

A tavalyi rendezvény 32 ezres látogatószáma után az idén ennek másfélszeresére számítanak a szervezők.

BAMA

Kezdődik Zamárdiban a második alkalommal megrendezett Balaton Sound Fesztivál, amelynek programjában számos külföldi világsztár is szerepel. A fesztivál egyik húzóneve az angol Fatboy Slim, az elektronikus zene egyik legnagyobb sztárja. Szintén a nagyszínpad egyik fő szenzációja lesz a brit Massive Attack. Fellép a holland Armin Van Buuren, akit 2007-ben a világ legtekintélyesebb magazinjai az év DJ-jének választottak, valamint az amerikai B 52''s, amely nem csak zenéjével, de hölgy tagjai sajátos frizurájával is felhívja magára a figyelmet.

Úgy volt, hogy a 2007-es, betegsége miatt elmaradt fellépését az idén pótolja az ibizai Café del Mar rezidens lemezlovasa, José Padilla, azonban a sztár idén is megbetegedett. Mivel orvosai nem engedték el a kórházból, az utolsó pillanatban ismét lemondta fellépését. A szervezők tájékoztatása szerint az ibizai művész videoüzenetben fog bocsánatot kérni a magyar közönségtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva