Hírek

2008.07.29. 15:07

Koemannal és Mezey is az edzőtovábbképző előadói között

Vasárnap és hétfőn kerül sor a TF-en az UEFA Pro- és A-diplomás - tehát a legmagasabb szinten képzett - labdarúgóedzők továbbképzésére.

BAMA

A TF Továbbképző Intézetének, az MLSZ Felnőttképzési Intézetének és Edzőbizottságának közös szervezésében zajló előadások fő témáját a júniusi Európa-bajnokság legfontosabb tapasztalatai, magyar szempontból hasznosítható elemzései jelentik majd – tájékoztat az mlsz.hu.

Az előadók között lesz Erwin Koeman és Várhidi Péter, válogatottunk jelenlegi és volt szövetségi kapitánya, Jámbor László, a szövetség fejlesztési igazgatója, Sisa Tibor, az U19-es Eb-n bronzérmes fiatalok szakvezetője, s dr. Mezey György is hivatalos felkérést kapott az MLSZ illetékeseitől, hogy ossza meg edzőkollégáival észrevételeit. Az összejövetel egyik első eseményeként vasárnap fél 10-kor a frissen végzett hallgatók ünnepélyes keretek között veszik majd át Pro-diplomájukat. Erwin Koeman szintén az első napon, a koradélutáni órákban foglalja össze a Svájcban és Ausztriában tapasztaltakat.

Hétfőn délelőtt a résztvevők - az egyik fő szervező, s több előadást is tartó Bicskei Bertalan szerint várhatóan mintegy 100 fő - megismerkedhetnek az MLSZ nagyjelentőségű projektjei közül az OLLÉ-OMV műfüves pályaépítési programmal, a Telkiben épülő edzőközpont, valamint a nemrég alakult Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetség helyzetével, délután pedig a REAC NB I-es csapatának közreműködésével bemutató edzés is lesz. A frissen végzett Pro-diplomások Eb-t értékelő kerekasztal-beszélgetését Urbányi István vezeti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva