Hírek

2008.07.05. 05:23

Márkaújítás a Telekomnál

A Magyar Telekom ősszel bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát. A T-Home megjelenésével egy időben a Magyar Telekomhoz kapcsolódó „T” márka, és a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is megújul.

BAMA

A cél az, hogy a Magyar Telekom a Deutsche Telekomnál 2007 májusában kialakított egyszerűbb, az ügyfelek számára az egyértelmű azonosítást segítő márkastruktúrát vezessen be, ezzel is erősítve piacvezető pozícióját. A Magyar Telekom ügyfelei ezután T-Home néven vehetik igénybe az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat. A T-Home megjelenésével megmarad, és egyben megújul a vállalati „T”, és a lakossági és üzleti mobilszolgáltatásokat összefogó T-Mobile márka. T-Systems márkanév alatt pedig továbbra is a vállalati ügyfeleknek kínálnak teljes körű üzleti kommunikációs megoldásokat.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: „A 2008 őszére tervezett változások részei annak a megújulási folyamatnak, amelyet a Magyar Telekom új felsővezetése kezdett meg. Az ez év elején bevezetett szervezeti változásokkal és a márkastruktúra megújításával, azaz a jövő ügyféligényeinek való még teljesebb megfeleléssel a Magyar Telekom célja, hogy ügyfeleinek és befektetőinek vonzóbb és értékesebb legyen.”

Winkler János vezérigazgató-helyettes, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások üzletágának vezetője elmondta: „Az egyszerűsödő márkastruktúra új előnyöket kínál ügyfeleinknek, többek között könnyebben igazodnak el majd a termékek és szolgáltatások között. A változás sokkal több egyszerű arculatváltásnál: a T-Home márka még színvonalasabb kiszolgálást, a jövő igényeihez alkalmazkodó termékválasztékot kínál majd.”

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva