Hírek

2008.07.17. 00:19

Seal: ha jobbat akarunk, inkább tegyük be DVD-t

Az elázást ezúttal megúszta Seal koncertjén a közönség, ennek ellenére sokaknak csalódást okozott a kedd esti produkció.

É. S.

A pocsék időjárás miatt a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadáról a SYMA csarnokba helyezték át a koncertet, mivel nem akartak olyan kellemtelenséget, mint legutóbb Avril Lavigne koncertjén. Ott ugyanis a viharban csak egy miniprogramot tudtak játszani a felháborodott rajongóknak. A nagyobb kapacitású SYMÁ-ban egy bő fél ház gyűlt össze. A hangulatlan csarnok akusztikája alkalmatlan az ilyen koncertekre, de maga Seal sem azt a produkciót hozta, amit várni lehetett volna egy ekkora kaliberű világsztártól.

Ezúttal három arctalan, nem túl izgalmas zenészt hozott magával. A nóták nagy része így samplerekről szólt, a koncert úgy tűnt, mintha egy profibb diszkóhaknit adtak volna. Pár évvel ezelőtt az Arénában sem volt sokkal több muzsikus, de az akkori unplugged koncert igazi zenei élmény volt. Seal hangja így is hibátlan volt, zseniális slágerei – Killer, Crazy, Kiss from a Rose – megmozgatták a közönséget. Az ember fejében azonban folyamatosan az motoszkált, hogy mindez szemtelenül kevés ahhoz – főként 8900 forintért –, amilyen jó lehetne egy Seal koncert. Aki ilyenre vágyik, az nézze meg inkább DVD-n a 2005-ös párizsi koncertet.

É. S. Seal Seal - SYMA csarnok 2008. 07. 15. - fotóDarnay Katalin -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva