Hírek

2008.07.23. 14:13

Turulszobor - Két szervezet demonstrál csütörtökön

Két szervezet jelentett be demonstrációt csütörtökre a XII. kerületi turulszobor környékére; a rendőrség a bejelentéseket tudomásul vette, a rendezvények zavartalanságát pedig a megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítja

mti

Két szervezet jelentett be demonstrációt csütörtökre a XII. kerületi turulszobor környékére; a rendőrség a bejelentéseket tudomásul vette, a rendezvények zavartalanságát pedig a megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítja - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a távirati irodával.

Mint közleményükben írták, a turulszobor környékére két szervezet jelentett be demonstrációt a BRFK-n. A Jobbik Magyarországért Mozgalom csütörtökön 18 órától 21 óráig a Böszörményi úton, a Societas Új Mozgalom pedig 18 óra 30 perctől 20 óráig az Istenhegyi úton kíván demonstrálni.

A BRFK az egyeztető tárgyalásokat lefolytatta, és mindkét bejelentést tudomásul vette. A budapesti rendőrség felkészült a rendezvények biztosítására, azok zavartalanságát a megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítja - írták.

A demonstráció zavartalan biztosítása érdekében tilos lesz megállni csütörtökön 0-22 óra között a XII. kerületben, a Németvölgyi út mindkét oldalán a Királyhágó tér és az Istenhegyi út között, a Böszörményi út mindkét oldalán a Királyhágó tér és a Nagyenyed utca között, a Nagyenyed utca mindkét oldalán az Alkotás utca és az Istenhegyi út között, az Istenhegyi út mindkét oldalán az Ügyész utca és a Kékgolyó utca között, valamint a Kékgolyó utca mindkét oldalán a Greguss utca és az Istenhegyi út között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva