Hírek

2008.08.28. 10:11

A Győr nagy napja lehet, de 27 milliárd a Stuttgart előnye

Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnök-tulajdonosa a szokásos meccsprémium ötszörösét fizeti a csapatának, ha a VfB Stuttgart ellen továbbjut az UEFA- kupa selejtezőkörének második fordulójából. A két klub költségvetése között 118 millió euró a (több, mint 27 milliárd forint) különbség.

VGO

Futball-láz van kibontakozóban Győrött, ennek köszönhetően egyre többen érzik úgy, hogy a helyszínen szurkolnak csütörtökön az ETO–VfB Stuttgart UEFA-kupa-mérkőzésen. A ma este fél kilenckor kezdődő összecsapásra már több ezren vásárolták meg elővételben a jegyeket és csak remélni lehet, hogy megközelítőleg telt ház lesz az ETO Parkban.

Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnök-tulajdonosa szinte eksztázisban várja a csütörtöki kupamérkőzést: „Nyolcéves munkánk gyümölcse ért be azzal, hogy a stuttgarti eredmény birtokában esélyünk van a továbbjutásra egy nálunk sokkal gazdagabb német klubbal szemben. Összehasonlításképpen csak annyit, az ETO költségvetése évi kétmillió, míg a Stuttgarté százhúszmillió euró. De én erre azt mondom, egyszer egy kis csapat életében is lehet olyan, amikor jobbnak bizonyul a másiknál, a kettő lehet több mint százhúsz... Érzik ezt a játékosok is, akik Egervári Sándor vezetőedző irányításával hatalmas elszántsággal készülnek a Stuttgart legyőzésére."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva