Hírek

2008.08.07. 13:49

A kormányszóvivő a kisebbségi kabinet első száz napjáról

A Mercedes beruházás elnyerését, az Európai Unió kutatás-fejlesztési intézetének Budapestre települését emelte ki a kisebbségi kormány elmúlt száz napjának eredményei közül Daróczi Dávid kormányszóvivő csütörtöki online tájékoztatóján.

mti

Az elmúlt három hónap döntései közé tartozik, hogy a Mercedes Kecskeméten építi fel új gyárát, Brüsszelben pedig úgy döntöttek, hogy Budapest lesz a székhelye Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek – közölte a szóvivő arra a kérdésre, hogy a századik nap közeledtével melyek a kisebbségi szocialista kormány legfontosabb eredményei.

Daróczi Dávid az eredmények közé sorolta, hogy a kormány, Európában egyedülálló módon, megállapodott a fuvarozókkal a magas üzemanyagárak következményeinek enyhítéséről. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium négyből három pedagógus-szakszervezettel állapodott meg a közoktatás átalakításáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva