Hírek

2008.08.14. 15:43

A miniszter fia a szentendrei autóbaleset egyik áldozata

Szabó Imre környezetvédelmi miniszter gyermeke volt az egyik áldozat a hétfői szentendrei tragikus autóbalesetben – tudta meg a STOP.

STOP

Hétfő éjszaka két 15 éves fiatal vesztette életét abban a balesetben, amelyről a rendőrség azt közölte, hogy egy személyautó vezetője túl gyorsan hajtott, Szentendre belvárosában egy kanyarban kisodródott és egy családi ház kertjébe rohant. Az autóban öt tizenéves fiatal utazott, egy lány kirepült az autóból, és a helyszínen életét vesztette, egy fiú a kórházba szállítást követően halt meg. Az autóban utazók közül két másik fiatal is megsérült, míg az autó vezetője sérülés nélkül megúszta a balesetet.

A balesetben elhunyt lány édesanyja a sajtón keresztül üzent a 17 éves sofőrnek: „Azt akarom, hogy álljon elénk és kérjen bocsánatot az a fiú, aki megölte őt!” – nyilatkozta a megrendült asszony. Egyes információk szerint a BMW típusú személyautó 120 kilométeres sebességgel hajtott a 11-es úton Budapest irányából, amikor a baleset történt. Más értesülések arról számoltak be, hogy a gépkocsi sebessége a 200 km/h-t is megközelítette.

Szabó Imre, az elhunyt fiú édesapja, az MSZP Pest megyei elnöke 2008 májusa óta a Gyurcsány-kormány környezetvédelmi minisztere.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva