Hírek

2008.08.28. 17:54

A régió első magánklinikája épül Nagykanizsán

Megkezdődött Nagykanizsán a régió első, komplex szolgáltatásokat kínáló magánklinikájának kialakítása

mti

Megkezdődött Nagykanizsán a régió első, komplex szolgáltatásokat kínáló magánklinikájának kialakítása; a befektető szerint a kórházi ellátással szemben nem konkurenciát, hanem alternatívát kínálnak a betegek számára - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a beruházó nagykanizsai Tridens 96 Kft. ügyvezetője.

Egy meglévő belvárosi ingatlan átalakításával, mintegy 150-200 millió forint ráfordítással épül az egészségügyi centrum, ahol egynapos sebészeti ellátást, valamint komplex kivizsgálási lehetőséget kínálnak a nőgyógyászattól a sebészeten, szemészeten és urológián át a belgyógyászatig. A klinikán 8-10 orvos dolgozik majd, munkájukat további tíz dolgozó segíti a várhatóan még idén megnyíló intézményben - mondta Szántó Miklós.

A több mint tíz éve a cég tulajdonában álló épületben három szinten, mintegy ezer négyzetméteren alakítják ki az egészségügyi centrumot, a szükséges helyiségek, így a két műtő kialakítása már megkezdődött. Az ingatlanfejlesztő vállalkozás az átalakításokat követően a klinikát működtető cégben tulajdonosként is részt vevő orvoscsoporttal közösen vásárolja meg az egészségügyi berendezéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva