Hírek

2008.08.18. 19:35

Csak Veréb lehet érmes

Szerdán a magyarok közül egyedül a szabadfogású 74 kg-os birkózó Veréb Istvánnak van lehetősége éremszerzésre a pekingi nyári olimpián.

MTI

A 21 éves junior Európa-bajnoki bronzérmes Veréb a fülkagylógyulladással bajlódó Hatos Gábor helyett próbál meg helytállni a szőnyegen. Szerdán tizenegy számban avatnak bajnokot. Asztaliteniszben a második fordulóban kezdi el szereplését Tóth Krisztina és Póta Georgina. Keddi sikeres kezdése esetén hozzájuk csatlakozhat a nyitókörben is érdekelt Jakab János és Lovas Petra.

A pekingi olimpián Radasics Vilmos személyében magyar résztvevő is indul az ötkarikás játékok programjában először szereplő BMX-krosszverseny selejtezőjében. A Soproni BMX Egyesület 25 éves, háromszoros magyar bajnok versenyzője tisztes helytállást vár magától. A középfutamokkal folytatódnak a kajak-kenu-versenyek: K-1 1000 méteren Benkő Zoltán, a C-2-eseknél ugyanezen a távon Kozmann György és Kiss Tamás száll vízre a döntőbe jutásért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva