Hírek

2008.08.01. 14:11

Előzetesben a gyermekgyilkos szombathelyi szülők

Beismerő vallomást tettek azok a szombathelyi szülők, akik hétfőn megölték egyéves kisfiúkat.

BAMA

Beismerte tettét az a szombathelyi pár, akik július 28-án, hétfőn megölték egyéves gyermeküket. Elmondásuk szerint nagy összegű kölcsönöket vett fel, amelyeket nem tudtak törleszteni, de nem akarták, hogy gyermeküket emiatt elvegyék tőlük. Ezért határoztak úgy, hogy megölik gyermeküket, majd ezt követően öngyilkosságot követnek el – közölte Gábriel Gábor, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A szülők hétfőn a reggeli órákban több különböző gyógyszereket kevertek össze, majd azt megitatták a kisfiúval. Mivel a gyermek ettől nem halt meg, ezért párnával fojtották meg. Ezután mindketten nagy mennyiségű gyógyszert vettek be, amitől eszméletüket vesztették. A tragédiáról egy szemtanú értesítette a mentőket, és a rendőrséget azzal, hogy valaki kizuhant a ház második emeletéről. Az életveszélyesen sérült férfit és az eszméletlen nőt kórházba szállították. Eddig a kórházban tartották őket rendőri őrizet alatt, ám Szombathelyi Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva