Hírek

2008.08.28. 14:32

Fidesz: Gyurcsány beismerte felelősségét

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán közzétett írásában beismerte, hogy ő a hibás a Magyarországon kialakult gazdasági és szociális válságért

mti

Ágh Péter a miniszterelnök parlamenti dolgozószobájának ablaka alatt azt mondta, a Népszabadságban közzétett fizetett mellékletben a miniszterelnök többek között elismerte, hogy a magyar gazdaság krónikus gondjai között van a régóta alacsony foglalkoztatottság, ami a gazdasági növekedéshez hasonlóan nem éri el a régió átlagát.

A fideszes képviselő felidézte a miniszterelnök cikkének azt a részét, amelyben Gyurcsány Ferenc arról írt, hogy a munkaerő-kereslet és kínálat közötti szerkezeti feszültségeket az  elmúlt években alig tudták csillapítani az ilyen céllal indított átképzési programok vagy a családok önként vállalt, munkavállalási célú költözködése.

Nyakó István szerint a Fideszre nem számíthatnak az ország  megújításában és az emberek terheinek enyhítésében, ezért a  polgárokkal törekednek megegyezésre.

Az MSZP szóvivője reagálásában az MTI-nek azt mondta, az ellenzéki képviselők nem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a Fidesz program nélküli pártként használni nem, csak ártani tud az országnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva