Hírek

2008.08.15. 06:10

Forró nap hidegfronttal, zivatarral és Sex Pistolsszal

A pénteki nap is sok érdekességet tartogat a koncertkedvelőknek a Szigeten. A Nagyszínpadon háromnegyed nyolckor az 1982-ben alakult német punkzenekar, a Die Ärzte csap a húrok közé. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy fellépnek a Szigeten. Őket követi az 1975-ben alakult legendás angol punkzenekar, a Sex Pistols.

BAMA

Akik rockzenét szeretnének hallgatni, azokat hat órától a Sex Action szórakoztatja Ganxta Zolee vezetésével a HammerWorld Színpadán. Ugyanitt este tizenegytől a finn vonósnégyes metálegyüttes, az Apocalyptica szólaltatja meg a Metallica slágereit. A Converse Wan2 Színpadán meghallgathatjuk a Nemjucit, az Alvin és a Mókusokat, valamint a ColorStart.

Az időjárás lehet, hogy némi bosszúságot fog okozni a Szigetre kilátogatóknak, ugyanis az időjósok egy hidegfront érkezését jelezték. Valószínűleg feltámad a szél is, a sátrakat érdemes lesz jól lerögzíteni. Az Apocalyptica, a Die Ärzte és a Sex Pistols koncertjeit lehet, hogy egy zivatar fogja megszakítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva