Hírek

2008.08.11. 13:45

Gyurcsány Ferenc elítél minden fizikai fenyegetést

Gyurcsány Ferenc kormányfő elítél minden fizikai fenyegetést – közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő a miniszterelnök álláspontját azzal kapcsolatban, hogy egy internetes oldalon Bayer Zsolt újságírót megfenyegették.

Forrás: MTI

„Természetesen bárhonnan, bárkit is ér ilyen típusú fenyegetés, azt ő (Gyurcsány Ferenc) elítéli” – mondta a szóvivő hétfőn Budapesten. Daróczi Dávid hozzátette: a kormányfő sok kérdésben nem ért egyet Bayer Zsolttal, eltérők az elképzeléseik, a nézeteik, de ezzel együtt senkinek sincs joga senkit fenyegetni.

„Ellentétes a Magyar Köztársaság és a kormány értékrendjével, hogyha bárkit fizikai fenyegetés ér” – fogalmazott Daróczi Dávid. A Magyar Hírlap pénteki számában megjelent cikk szerint az egyik magyar nyelvű internetes oldalon a Magyar Nácivadász Szövetség arra hívja fel a magyarországi romákat, hogy verjék meg Bayer Zsoltot, a lap főmunkatársát.

A cikkben szélsőbaloldalinak nevezett portál – a lap szerint – azt állítja, hogy Bayer Zsolt eddigi munkásságával „kiérdemelte” a megtorlást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva