Hírek

2008.08.02. 10:06

Lengyel invázió és 900 forintos sör a Hungaroringen

Kifejezetten sokan látogattak ki a Magyar Nagydíj első napján az első két szabadedzésre, így elképzelhető, hogy valóban megdől a tavalyi nézettségi rekord.

VGO

A mogyoródi pályán annak ellenére már most sok külföldi volt, hogy a turisták egyre ritkábban jönnek három éjszakára hazánkba az F1 miatt. A nemzeti lobogók közül a lengyel zászlók domináltak, ami alátámasztja szakértők azon várakozását, miszerint több 10 ezer lengyel látogathat Magyarországra a hétvégén.

A Hungaroringen ezúttal is igen drágán adják az ételt és az italt. Egy doboz sörért 900, egy fél literes üdítőért 500 forintot kérnek. Az ennivalóknak is megkérik az árát: egy gyros 3500, egy adag sültkrupli ezer, egy kolbász pedig 2500 forintba kerül.

Az első szabadedzésen egyébként a Ferrarik domináltak, a leggyorsabb kört Felipe Massa teljesítette. A második edzésen már fordult a kocka Lewis Hamilton nyert, míg a második a Renault-val versenyző Nelsinho Piquet lett.

VGO -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva