Hírek

2008.08.12. 12:07

Lovasbalesetben megsérült Dobrev Klára

Lovasbalesetben könnyebben megsérült Dobrev Klára kedd délelőtt; a miniszterelnök feleségét a siófoki kórházban vizsgálják – erősítette meg az MTI információját a siófoki kórház főigazgatója.

BAMA

Varga Ferenc 11 órakor arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Dobrev Klára és férje néhány perccel korábban saját autójukkal elhagyták a kórházat. Dobrev Klára a vállán sérült meg, az eddigi vizsgálatok alapján sérülése nem súlyos, kórházi ellátást előreláthatóan nem igényel – mondta el korábban Varga Ferenc. A főigazgató tájékoztatása szerint Dobrev Klárát a férje, Gyurcsány Ferenc kísérte be a kórházba.

Varga Ferenc az MTI érdeklődésére elmondta: a sérültet megvizsgálták és ellátták. Arról, hogy pontosan milyen sérülést szenvedett a miniszterelnök felesége, és milyen vizsgálatokat végeztek el, a főigazgató nem kívánt nyilatkozni. Daróczi Dávid kormányszóvivő közölte: a miniszterelnök feleségének vállszalagszakadását Budapesten fogják megoperálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva