Hírek

2008.08.13. 10:43

Mészáros sikere a vigaszágon

Győzelemmel kezdte meg vigaszági szereplését Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.

BAMA

A paksiak világbajnoki bronzérmese egy sikerrel és egy kudarccal került az alsó ágra, ahol az esélyesebb dél-koreai Park Kaj Eont búcsúztató, hazai közönség előtt szereplő Vang Jüannal (Wang Yuan) szállt szembe. A kínai dzsúdós első vigaszági meccse után alig 20 perccel lépett ismét tatamira, ami szemlátomást sokat kivett belőle: Mészáros alig 40 másodperc elteltével jukót érően vitte földre, majd rögtön le is szorította őt, és 25 másodperccel később már boldogan – és legalább hetedik helyezettként – emelhette öklét a levegőbe.

„Végre kiengedtem, már tudok mosolyogni. Örülök, hogy hamar túlestem ezen a meccsen, következik az amerikai lány, aki azért nem fekszik nekem igazán, mert gumidereka van, mindenből ki tud szabadulni. Meglátjuk” – nyilatkozta az MTI-nek Mészáros, aki a magyar idő szerint 12 órakor kezdődő esti programban a vb-ezüstérmes Ronda Rousey esetleges legyőzése után már a bronzéremért küzdhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva