Hírek

2008.08.04. 22:21

Morgan Freeman autóbalesetet szenvedett

Súlyos autóbalesetet szenvedett Morgan Freeman. A 71 éves színészt vasárnap este helikopterrel vitték kórházba.

BAMA

Súlyos autóbalesetet szenvedett Morgan Freeman amerikai idő szerint vasárnap éjjel 11.30 körül Mississippiben, jelentette az AP hírügynökség. A helyi egészségügyi központ szóvivője csupán annyit közölt: Freeman állapota súlyos. A baleset a színész és felesége charlestoni otthona közelében történt. Az autót Freeman vezette, de a kocsi nem az övé volt, hanem a memphisi Demaris Mayeré. A nő szintén a járműben ült. Az autó lesodródott az útról és többször megpördült, mielőtt megállt volna. „Semmiféle jele nem volt, hogy a vezető vagy utasa alkoholt vagy kábítószert fogyasztott volna. Mindketten viselték a biztonsági övet” – állította az illetékes útfelügyelet szóvivője.

A színészt mentőhelikopterrel szállították be a 145 kilométerre található memphisi kórházba. Clay McFerrin, egy charlestoni lap szerkesztője, aki röviddel a baleset után ért a helyszínre, szemtanúként úgy idézte fel a történteket, hogy Freeman kocsija Charlestontól úgy hat kilométerre lerepült az országútról, és az árokba borult.  Az újságíró elmondta, a kocsi annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani Freemant a járműből. „Magánál volt, amikor kiemelték a roncsok közül, beszélgetett, és akkor még viccelődött a mentőkkel” – mesélte McFerrin. Demaris Mayer egyes jelentések szerint szintén kórházba került, de az ő állapotáról nincs hír.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva