Hírek

2008.08.04. 12:07

Nyilvános edzéssel búcsúzott a férfi vízilabda-válogatott

Délelőtti nyilvános edzéssel köszönt el a szurkolóktól az olimpia bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Margitszigeten fejezte be ötkarikás felkészülését.

BAMA

A Széchy-uszodában bő fél órán át gyakoroltak, illetve végeztek inkább könnyedebb átmozgatást a csapat tagjai, akik mind jó erőben és bizakodó hangulatban várják az olimpiai rajtot. Kemény Dénes szövetségi kapitány a 13 fős legénysége nevében is vette át szimbolikusan azt az óriás méretű, csaknem 100 négyzetméteres zászlót, amely mintegy hatezer üzenetet tartalmaz a válogatott sikeréért szorítóktól.

„Nem gondolom, hogy motiválatlanok lennénk, de ez a zászló, a szurkolók szeretete még tovább erősíti harci kedvünket. Annyit ígérhetek, hogy Pekingben a sikerért minden meccsünkön megteszünk mindent, amit tudunk” – jelentette ki a nemzeti csapattal 2000-ben és 2004-ben is olimpiai aranyérmes szakember. Az együttes ma délután 14.30 órakor kel útra Kínába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva