Hírek

2008.08.31. 09:25

Szalmabálák és traktorok égtek Biatorbágyon

Mintegy hatszáz nagy méretű körbála és két traktor gyulladt ki egy biatorbágyi tehenészetben szombat este

mti

Mintegy hatszáz nagy méretű körbála és két traktor gyulladt ki egy biatorbágyi tehenészetben szombat este - tájékoztatta a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.

A tűzoltósághoz este hét óra körül érkezett riasztás - mondta el Papp István alezredes. A tűzoltók hat gépkocsival vonultak ki a helyszínre, eloltották a két munkagépet, és megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek egy tehénistállóra.

Személyi sérülés nem történt, lakóépületet nem veszélyeztetett a tűz. A tűz keletkezésének oka és a kár mértéke egyelőre nem ismert - mondta Papp István.

A Katalin-hegyen álló állattartó telepen kazalba rakott széna, szalma, lucerna oltása kora hajnalban még folyamatban volt, és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletesének közleménye szerint várhatóan reggelig eltart. A lángokkal az érdi tűzoltók és a segítségükre érkező zsámbéki önkéntes és fővárosi hivatásos tűzoltók vették fel a küzdelmet - közölte Kis-Guczi Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva