Hírek

2008.09.26. 06:30

Álomközelben az esküvő

Szabó Eszter és Kontor Tamás három évvel ezelőtt szeretett egymásba a Megasztár című tehetségkutató versenyen. Szerelmükből azóta két gyermek is született, és nemrégiben eljegyezték egymást.

Hegedűs V. Rita

– Az eljegyzés komoly dolog, meglesz az esküvő is?
– Olyan érzésem van, hogy a sajtó erre nagyobb hangsúlyt tesz, mint mi. Nem beszéltünk meg semmit, csak kitaláltuk, hogy legyen egy eljegyzésünk. Nem tudjuk, mikor lesz az esküvő, milyen ruhám lesz, hányan lesznek ott. Nem beszéltünk még róla. A családunknak sem mondtuk még el a hírt, csak az édesanyám tudott a dologról.

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] „Van, aki úgy véli, az a dal szerzője, aki az énekdallamot kitalálta.”
[/caption]– Mivel telnek a napjai?
– A páromnak, Tominak most lett kész a lemeze, ezért ő eddig folyamatosan a stúdiónak kialakított egyik szobában volt, és dolgozott. Most az én lemezem következik, tehát felváltva leszünk a stúdióban, a munkafázisoknak megfelelően.

– Együtt dolgoznak a lemezeken?
– Mivel nem tudok hangszeren játszani, és énekelni nyilvánvalóan Tomi énekel a saját lemezén, ezért csak lelkileg támogattam. Az én albumomnál úgy zajlik a munkamegosztás, hogy kitalálom, mit szeretnék, megbeszéljük, milyen számok kellenének, meghatározok egy-egy stílust kicsit konkrétabban. Ő megcsinálja, és én megírom az énekdallamot és a szöveget, majd felénekelem a dalokat. Nagyjából ennyi. Tominak nagy szerepe van, mivel ő játssza fel az összes hangszert is.

– Ezek szerint ön írja a dalait?
– Ez tisztázatlan. Szerintem nem én írom, mivel a hangszerelést nagyon fontosnak tartom. De van, aki úgy véli, az a dal szerzője, aki az énekdallamot kitalálta.

– Mikor jelenik meg a lemeze?
– A két gyerek és a koncertek lekötnek. Szerencsére egy kiadó sem zaklat határidővel. Úgy tervezem, az internetre fogom felrakni a dalokat.

– Milyen formában szoktak fellépni?
– Legtöbbször Szabó Eszter és Kontor Tamásként szerepelünk. Erősítő nélküli, úgynevezett unplugged koncerteket adunk egy gitár kísérettel.

– Követi az új Megasztárt?
– Szombatonként általában koncertezünk, így sajnos nem tudjuk nézni az adást. Az elején láttam egy-két részt, amiben még csak a nagyon ügyetleneket mutatták. Más lett a stáb, emiatt megváltozott az egész műsor. Már nem az, ami régen volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva