Hírek

2008.09.30. 17:17

Arnóth maradna polgármester

Aláírásgyűjtést indítana az MSZP és az SZDSZ a várost vezető fideszes ellen Püspökladányban.

Z. H.

Az MSZP hajdú-bihari szervezete, az SZDSZ megyei elnöksége és a szocialisták püspökladányi elnöke a hétfőn mandátumáról lemondott fideszes országgyűlési képviselőt, Arnóth Sándort arra szólította fel, mondjon le polgármesteri tisztségéről is. Sőt, teljes mértékben vonuljon vissza közéleti feladatai ellátásától, mert a „Lógni fogsz!” bekiabálásával szégyent hozott a város polgáraira.

A püspökladányi polgármester úgy véli, képviselői mandátumáról való lemondásával az ügyet lezártnak tekinti, az nem érinti polgármesteri és kistérségi munkáját. Arnóth Sándor a helyi lakosság érdekében kistérségi vezetőként is tovább kíván dolgozni. Ha a polgármester magától nem mond le, akkor a szocialisták várhatóan aláírásgyűjtésbe kezdenek azért, hogy eltávolítsák a városvezetői posztról.

A püspökladányi polgármester arra is számíthat, hogy a városházáról éppúgy ki akarják vezetni, ahogy a Fidesz elnöke, Orbán Viktor és frakcióvezetője kivezette a parlamentből. A távozásra a polgármestert az önkormányzati ülésen a kisebbségben lévő szocialista frakció is fel fogja szólítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva