Hírek

2008.09.28. 16:53

Árral szemben szólt a közép- európai blues az Arénában

A szülinapi koncert ceremóniamestere Cserhalmi György tolókocsiban tolta be az Aréna színpadára Hobót, aki inkább marad "bolond". Szolid fricskák önmagának, és "vén marha" követőinek, és intelem ifjaknak.

Sz. M.

A 63 éves Hobón nem fog a 30 év. A produkción sem. Megmaradt magának. Jó fél órával a kezdés után még sorbanálltak a kasszánál. Svarcban kilencezerért ment a jegy. Bent telt ház. A 66-os út mítosza persze már rég nincs sehol. De Hendrix, Morrison, a Stones, a rock velünk él a balladákban. Mindegy már. Tátraitibusz ezerrel húzza magával a produkciót Pókával, a jó öreg Billel. Egy sziget a konzumzenék áradatában. Hobo tíz éves mai zenekara: Fehér Géza (gitár), Gyenge Lajos (dob), Hárs Viktor (basszus), Nagy Szabolcs (billentyűsök) a vendégekkel több mint 3 órán keresztül engedmények nélkül adta elő a maradandó számokat a Vadászattól a Hosszú lábú asszonyon át a Közép-európai Blues-ig. Hobó-epigramma a végén: ha már Pannónia végleg ketté szakad, "húznak jobbról is, balról is, inkább seggre esem, így maradok szabad."

Sz. M. Hobo -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva