Hírek

2008.09.03. 14:42

Elnökök az elnöknél

Sólyom László köztársasági elnök szerdán hivatalában fogadta Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét. A házelnök a szeptember 15-én kezdődő őszi parlamenti ülésszak munkarendjéről tájékoztatta az államfőt.

mti

Szili kedden egyeztetett a pártok képviselőivel a parlamenti munka kapcsán. Az egyeztetés után újságíróknak azt mondta, hogy a kormány őszre nagyjából ötven törvényjavaslatot jelzett előre. Az adótörvényeket szeptember 15-ig, a jövő évi költségvetést szeptember 30-ig kell benyújtania a kabinetnek.

Sólyom László köztársasági elnök szerdán Kovács Árpádot, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökét is fogadta hivatalában. A találkozón, amelyet Kovács Árpád kezdeményezett, az ÁSZ elnöke tájékoztatta az államfőt a 2007-es költségvetés végrehajtásának ellenőrzéséről. Átadott egy példányt a számvevők működési szabályait és munkáját ismertető, most elkészült Ellenőrzési Kézikönyvből is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva