Hírek

2008.09.28. 10:20

Főleg Németországban parádéztak a magyarok

Huszti Szabolcs és Hajnal Tamás is gólt szerzett a Bundesliga hatodik fordulójának szombati játéknapján. A magyar válogatott támadói kulcsszerepet játszottak csapatuk győzelmében.

BAMA

Huszti Szabolcs csapata, a Hannover a Bayern Münchent fogadta, és a - bár a meccs esélyese a Bayern volt - a hazai gárda a magyar szélső góljával 1-0-ra győzni tudott. Huszti még az első félidőben, egy tökéletesen kivitelezett szabadrúgásgóllal döntött a három pont sorsáról, s a Hannover nagy meglepetésre legyőzte a münchenieket. Hajnal Tamás gárdája, a Dortmund is sikerrel zárta a napot, a sárga-feketék a Stuttgartot győzték le 3-0-ra. Hajnal az első gólt szerezte, 25 méterről bombázott a léc alá. Az irányító a második hazai találat előtt gólpasszt adott, és együttese egyik legjobbja volt a találkozón.

A Buzsáky Ákossal felálló QPR ezúttal nem tudott pontot szerezni hazai pályán az angol másodosztályban, 2-0-ra kikapott a Derbytől. A magyar válogatott középpályást az 54. percben cserélték le. A Championship szombati játéknapján Tímár Krisztián is pályára lépett. A védő a cserepadon kezdett a Plymouth színeiben, és az 54. percben lépett pályára. Együttese 1-0-ra győzte le a Nottingham Forestet.

Az olasz másodosztályban az Avellino a Vicenza vendégeként kapott ki 3-0-ra, Vaskó Tamás végigjátszotta a találkozót, míg Koman Vladimirt a 41. percben Szatmári Lóránd váltotta. A holland bajnokság 4. fordulójában a PSV Eindhoven 1–0-ra nyert a Volendam ellen. A találkozón Dzsudzsák Balázs kezdőként kapott lehetőséget, és 63 percig volt a pályán. Ausztriában a Salzburg idegenben 2–1-re legyőzte a Mattersburgot, a hazaiaknál Bodnár László, a vendégeknél Csizmadia Csaba is végig pályán volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva