Hírek

2008.09.26. 06:38

Időutazás csavargókkal

Szombaton születésnapi koncertet ad a Hobo Blues Band: a dalokat 30 év terméséből válogatták, de az együttes állítja: nem „best of” koncert lesz.

Z. H.

Meghívott zenészek is fellépnek majd: ott lesz többek között Deák Bill Gyula, Pálmai Zoltán, Póka Egon, Solti János, Tátrai Tibor, Vaszko Krpkata (Bulgária) és a 10 éve működő mai zenekar, azaz Fehér Géza (gitár), Gyenge Lajos (dob), Hárs Viktor (basszusgitár) és Nagy Szabolcs (billentyűsök). A ceremóniamester Cserhalmi György, a rendező Vidnyánszky Attila.

A több mint kétórás műsort Földes „Hobo” László állította össze. „A koncert anyagát nekem kellett, kitalálni, mint ahogy azt is, ki, mikor, milyen felállásban lépjen a színpadra” – mondta. Az eseményhez kapcsolódva megjelent a Bolondvadászat című lemez, ami az 1984-es Vadászat mai újraértelmezése, új és a korábbiról kihagyott régi dalokkal. A debreceni Csokonai Színházban színpadi műként is bemutatják decemberben Vidnyánszky Attila rendezésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva