Hírek

2008.09.20. 12:48

Navrasics: a kormény csak manipulációval marad hatalmon

Navracsics Tibor szerint a kormány hiszterizálással, az ellenzék ellenségként kezelésével és a titkosszolgálatok felhasználásával próbál hatalmon maradni; erről a Fidesz frakcióvezetője szombaton beszélt Budapesten.

mti

A kormány "sok esetben a demokratikus politizálás eszköztárán kívül eső hatalomtechnikai eszközökkel próbálja meghosszabbítani hatalmát, vagy legalábbis elérni, hogy a ciklus végéig hatalom maradjon" - fogalmazott Navracsics Tibor az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Barankovics Alapítvány közös rendezvényén.

Ilyen kormányzati eszközként említette a közvélemény hiszterizálását, azt, hogy az ellenzéket ellenségként kezelik, és ilyen - mondta - az utóbbi időben a titkosszolgálatok "különös érdeklődése a politikai élet fejleményei iránt".

Közölte: a jelenlegi politikai elit belátása hiányzik ahhoz, hogy meg lehessen tartani az előre hozott választásokat, és megkezdődhessen az ország kivezetése a jelenlegi válság közeli helyzetből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva