Hírek

2008.09.22. 12:16

Necces a helyzet az Andrássy út környékén

Szinte percenként alakulnak ki balesetveszélyes helyzetek a budapesti Andrássy út körüli utcákban, miután az Európai Autómentes Nap és egy kerékpáros rendezvény miatt nemcsak hosszában, de a keresztirányú forgalom számára is lezárták a máskor igen forgalmas pesti útszakaszt.

HavariaPress

Az autósok ugyanis az Erzsébet tér és a Hősök tere között csakis az Oktogonnál hajthatnak keresztül az Andrássy úton, a többi keresztutcánál megtiltották az áthajtást. Emiatt a tanácstalan járművezetők a környékbeli, többnyire keskeny utcákban próbálkoznak elkerülni a lezárt területet, s ehhez sokan az ellenkező irányban veszik igénybe az egyirányú utcákat is. Ettől viszont megsokasodtak a balesetveszélyes manőverek, amelyek gyakoriságát az is fokozza, hogy rendőrt nemigen látni ezekben a mellékutcákban. Mivel az Andrássy út lezárása éjszakáig tart, a délutáni csúcsforgalomban még komolyabb fennakadásokra is számítani lehet az érintett terézvárosi területek közlekedésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva