Hírek

2008.09.13. 15:55

Szerdán már játszhat Ronaldo?

A tervezettnél jóval korábban, már szerdán visszatér Cristiano Ronaldo, a Manchester United júliusban bokaműtéten átesett futballsztárja.

mti

Sir Alex Ferguson vezetőedző egyelőre vélhetően csak csereként számít a 23 éves portugál csatárra a spanyol Villarreal elleni Bajnokok Ligája-nyitányon.

– Gyorsan javul az állapota, már az első csapat tréningjein vesz részt. Valószínűnek tartom, hogy pályára lép az Old Traffordon – jelentette ki a skót mester.

Korábban úgy hírlett, hogy a Real Madrid által nyáron csábított kiválóság csak októberben szerepelhet ismét a BL-címvédőnél.

Megütötte a Pool a ManU-t

Az FC Liverpool hazai pályán hátrányból fordítva nyert a címvédő Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának nyitómérkőzésén. A győztes gólt a csereként beállt holland Ryan Babel szerezte. Érdekesség, hogy a Vörösök az Anfield Roadon bajnokin 2001 óta nem tudták legyőzni Sir Alex Ferguson tanítványait. Amióta Rafael Benitez a szigetországba érkezett, bajnoki mérkőzésen először diadalmaskodott skót riválisa felett, eddig hét vereség és egyetlen döntetlen volt a mérlege.

FC Liverpool-Manchester United 2-1 (1-1)

gól: Brown (26., öngól), Babel (77.) illetve Tévez (3.)

piros lap: Vidic (90. Manchester United)

FC Liverpool-Manchester United 2-1 (1-1)

gól: Brown (26., öngól), Babel (77.) illetve Tévez (3.)

piros lap: Vidic (90. Manchester United) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva