Hírek

2008.09.18. 15:23

Szerencsepatkót kapott Gyurcsány a marcali vásáron

Aláírást osztogatott, megállt egy-egy pillanatra fényképezkedéshez, majd szerencsepatkót kapott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Marcaliban, a nemzetközi kiállításon és vásáron.

sonline.hu

A gazdasági seregszemle kapcsán szólt a kis- és közepes vállalkozókról. Elmondta: Magyarországon három munkavállalóból kettőt a kisebb cégek foglalkoztatnak. Ezért ha a foglalkoztatásról van szó, hozzájuk kell fordulni, segítséget adni. Ezért indult el az a program, amelynek részeként egyszerűsíteni kell az adózásaikat, s csökkenteni a bérköltségeiket. A kis- és közepes vállalkozások általában helyi piacra termelnek. Ha Somogynak megy, akkor a régiónak is és az országnak is.

Gyurcsány Ferenc kitért arra is, hogy Marcali megtalálta a maga útját, helyes stratégiai döntéseket hoz. – Amikor reggel elindultam ide, tudtam, hogy nem lesz olcsó – mondta a miniszterelnök. – Sütő László polgármester és Suchman Tamás országgyűlési képviselő a tűzoltóság, mentőállomás és rendőrség közös fejlesztéséért lobbizott. Azon dolgozunk, hogy ez megvalósulhasson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva