Hírek

2008.09.20. 10:18

Szörényi és Bródy nyitotta meg a Beatklubbot

Szörényi Levente és Bródy János nyitotta meg az Aranytíz művelődési házban a Beatklub a Beatlestől az Illésig nevet viselő klubot pénteken este.

mti

A házigazda zenekar FG-4 elnevezéssel Illés és Fonográf, BlackBirds néven Beatles-műsor játszik, s ezúttal is nagy sikert aratott a szép számú közönség előtt.

Szörényi Levente "saját" zenekaraként mutatta be az együttest, amely már évek óta baráti viszonyban van az Illés együttes tagjaival, és minden segítséget megkapnak tőlük. Szörényi Levente a Kéglidal első sorának "beéneklésével" indított az estét, majd csakhamar színpadra lépett Bródy János is, aki a Sárikát énekelte el, és elmesélte a nevet viselő hölgy történetét.

Az első blokkban Illés dalokat játszott a zenekar: elhangzott egyebek között az Utcán, a Fáj minden csók, a Keresem a szót, a Goodbye London és a Little Richard énekel. Rövid szünet után a fiúk - Derecskei Zsolt, Dobos László, Békei István és Hoffman György - zakót öltött és BlackBirds néven folytatta. Eljátszották a Beatles korai és kései repertoárjának legszebb darabjait, rock and roll számokat csakúgy, mint "simulós" dalokat az A Hard Day,s Nighttól a Get Backig. Nemcsak idősebbek, hanem a Beatles, a beat korosztályánál jóval fiatalabbak is voltak pénteken este a klubban.

A háromórás koncert végén több ráadást adtak és bejelentették: a következő klubest október 25-én lesz az Arany János utca 10. szám alatt lévő művelődési házban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva