Hírek

2008.09.12. 06:25

Tehetségkutató kezdő zenészeknek: a lényeg, hogy élőben szóljon

A Dúr-Akkord Alapítvány és a ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért egyesületete – megrendezi az Életed Dala Életed Zenéje tehetségkutató versenyt. A két nonprofit szövetség kezdő szerzőket és előadókat szeretne támogatni a versennyel. Nevezni a ProArt honlapján lehet szeptember 30-ig.

H. R.

„Három magyar nyelvű dallal kell nevezni. Olyan műfajokat szeretnénk érinteni, amelyek az élő zenéléssel függnek össze, egyéb megkötés és nevezési díj nincs” – mondta el Auguszt Bárió zenész, a rendezvény főszervezője. A beérkezett dalokat egy szakmai zsűri fogja értékelni, és előreláthatóan november közepén lesz a döntősök gálaműsora.

„Terveink szerint sem a döntőn, sem a gálán nem fogunk belépődíjat szedni. Ez a rendezvény nem a show-ról, hanem a kezdő tehetségek segítéséről szól” – tette hozzá Auguszt Bárió, valamint elmondta, hogy a nyertesek olyan díjakkal fognak gazdagodni, amelyek elősegítik egy kezdő zenekar vagy előadó előrehaladását. A fődíj egy komplett házi stúdió, amely midibillentyűt, zeneszerkesztő programot, és egyéb kiegészítőket tartalmaz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva