Hírek

2008.09.10. 09:55

Újra képernyőn a Beugró

A TV2-nek nem kellett, a közszolgálati adó viszont lecsapott a Beugró című műsorra.

BAMA

Mint arról már korábban is hírt adtunk, a helyzetgyakorlatokat felvonultató műsor érdekében a nézők még aláírásokat is gyűjtöttek – nagy valószínűséggel ez a rajongás volt az, amiért az m1 fantáziát látott a produkcióban.

Sőt, idővel a pártoló csatornák száma még bővült is, mivel színre lépett az októberben induló Comedy Central csatorna is, amely szintén szívügyének érezte a Beugró megmentését. Ez már csak azért is egyedülálló tett, mert ezelőtt még sosem volt példa arra, hogy egy kis csatorna együttműködésre lépjen egy állami műsorszolgáltatóval.

A nemrég megkötött megállapodásnak köszönhetően hamarosan ismét láthatók lesznek a Novák Péter vezette helyzetkomédiák, ahol Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző kerül váratlan színpadi szituációkba. Az egyes epizódokat – miután az m1 levetítette őket –, a Comedy Central is műsorára tűzi. 

A Beugró lényege a rögtönzés: az egyes játékok során a szereplők csak annyit tudnak, hogy milyen helyzetbe csöppennek – minden megoldás a nézők szeme előtt, a színpadon születik meg. Így lesz például többek között Pokorny Lia idegesítően rendszerető feleség, akit ezért férje meg tudná ölni, a legújabb mosógépét bemutató orosz tudós, Szabó Győző, a tetoválóművész Rudolf Péter, és a kardforgató mester, Kálloy Molnár Péter.
Az m1-re költözött Beugró első adása szombaton este lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva