Hírek

2008.10.04. 17:29

Albert Györgyi tiszta volt és összeszedett

Szívinfarktus – ez a legvalószínűbb oka Albert Györgyi halálának. Akik utolsó napján vele voltak, állítják, jó passzban volt, de mint mindig, szomorúnak tűnt.

Boda Veronika

A negyvennégy éves újságírónő egy felvételre menet lett rosszul. Előzőleg Szulák Andrea műsorának felvételén volt vendég. Akik vele voltak, állítják, nem volt rossz formában, nem volt részeg, ugyanakkor az utóbbi időben meglehetősen lefogyott.

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] Szívinfarktus – ez a legvalószínűbb oka Albert Györgyi halálának. Akik utolsó napján vele voltak, állítják, jó passzban volt, de mint mindig, szomorúnak tűnt.
[/caption]

A taxisofőr értesítette a mentőket róla. hogy Albert Györgyi rosszul lett az autóban. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondja, a rohamkocsi négy perc alatt a helyszínre érkezett, ahol a kollégák azonnal megkezdték az újraélesztést. A mentősök mindent megtettek, a szakmai szabályok szerint, hogy újrainduljon a szíve, de ez háromnegyed óra alatt sem sikerült. A halál oka egyelőre nem biztos, azt az orvosszakértő fogja megállapítani. A rendőrségköztleménye szerint soron kívüli igazságügyi boncolását rendelték el a halál pontos okának megállapítására.

Rácz Zsuzsa, újságíró:
Nagyon derűs és összeszedett volt, amikor utoljára találkoztam vele. Úgy nézett ki, mint aki jól van, ugyanúgy lehetett vele beszélgetni, mint bárki mással. Az ilyen típusú nyilvánosság mindenkit megvisel, még az egyébként egészséges embereket is. Nagyon nehéz elviselni, ha mindenféle hírek terjengenek valakiről. Ezzel mindig is nagyon nehezen birkózott meg, mint mindenki más is. Albert Györgyi tragédiája komoly jelzés kellen hogy legyen az egész magyar médiának. Albert Györgyi több, mint tíz évig volt kollégám a Magyar Rádióban, és állíthatom, hogy nagyon tehetséges volt, nagyon nagy veszteség a szakmának az ő halála.

Fejős Éva, újságíró:
Igaz, hogy Györgyi nagyon összeszedett volt, de ugyanolyan szomorú, mint amilyennek mindig is láttam. Nem volt részeg, ez biztos, tiszta volt. A felvétel előtt a sminkszobában mondott egy nagyon szívszorító dolgot. nem találta a televíziós belépőkártyáját és akkor azt mondta: „Nem baj, legalább nem engednek ki és csinálhatok még televíziós műsorokat.” Akkor ő is és mindannyian mosolyogtunk ezen. A felvétel után beszélgettünk a terveiről, hogy milyen cikkeket írna a Nők Lapjába. Láttuk, hogy nagyon le van fogyva, de azt mondta, a hasából még szeretne fogyni. Én úgy gondolom, hogy Albert Györgyi soha életében nem volt boldog.

Galsai Dániel, újságíró, volt vőlegénye:
Albert Györgyinek semmi baja nem volt a szívével! Nem bírok Albert Györgyi nélkül élni, bele fogok dögleni ebbe az egészbe! Nagyon is butaságra készülök, elegem van ebből az egészből. De a Györgyiről szóló könyvet meg fogom írni, utána semmiért nem vállalok felelősséget. Egy hét alatt megírom és utána nem érdekel semmi. Most is itt van a kezemben az eljegyzési gyűrűje, ha a média nem műveli velünk azt, amit tett, akkor most az ő ujján lenne és élne. Egy beteg embert használtak föl, ebből csináltak cirkuszt. Biztos, hogy nem lett öngyilkos. Ha valaki  öngyilkos akar lenni, nem megy le a taxiba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva