Hírek

2008.10.20. 10:09

Egy húszéves férfit gyanúsítanak a baltás gyilkossággal

Őrizetbe vettek egy 20 éves jászszentlászlói férfit, mert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megölt és feldarabolt egy Balotaszállás melletti tanyán egy férfit, majd a holttestet elégette – közölte a rendőrség.

mti

A gyanúsítás szerint október 12-re virradóra követte el tettét – mondta Nyíkos Tamás törzszászlós, a Bács-Kiskun megyei főkapitányság sajtóreferense. További tájékoztatást későbbre ígért.

A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy emberi csontmaradványokat, valamint egy gyanús baltát találtak a Balotaszállás melletti tanyán, ahol két német állampolgár élt 12 éve. A baltán vér- és testszövet-maradványokat leltek. A rendőrök egy bejelentés alapján kezdték átkutatni a tanyát, mert a szomszédok egy hete nem látták a német férfit és nevelt fiát. A kertben tűzrakás nyomaira bukkantak, onnan kerültek elő a csontmaradványok. Ezekről a balotaszállási háziorvos megállapította, hogy egy emberé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva