Hírek

2008.10.02. 13:58

Elfogtak egy kannibált Volgográdban

Őrizetbe vettek egy emberhúst evő férfit Volgográdban. A tettes maga jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy a lakásán hever egy ismerőse holtteste.

BAMA

A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a holttestet, amelyről a vizsgálatok kimutatták, hogy mintegy négy napja halott. A holttestet elkezdték feldarabolni, és néhány darabját a hűtőszekrényben találták meg – jelentette az Interfax orosz hírügynökség. A test egy részéből főzött pörkölt maradékát is megtalálták a hűtőben.

A gyanú szerint az áldozat és az elfogott férfi állandó jövedelem nélkül, alkalmi munkákból és a rokonok ritka támogatásából éltek. Az egyik közös vodkázás után, részegen összevesztek, és verekedni kezdtek. A férfi ekkor szerzett életveszélyes sérüléseibe halt bele. Az elfogott férfi ellen gyilkosság miatt emeltek vádat, kannibalizmusról szóló paragrafus ugyanis nem létezik. A férfi tagadja a vádakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva