Hírek

2008.10.27. 12:48

Folytatódik a hoffenheimi csoda?

Az újoncként éllovas Hoffenheim az alsóházi Bochum otthonában lép pályára a német labdarúgó Bundesliga hétközi, 10. fordulójában.

mti

Lőw Zsolt csapata óriási meglepetésre vezeti a tabellát, legutóbb - vasárnap - a Hamburger SV-t verte magabiztosan, 3-0-ra, így az eddigi eredmények alapján nem okozhat majd számára gondot az aktuális rivális legyőzése. "Most nem azon gondolkodunk, hogy mi lesz jövő májusban, hanem  hogy csapatként tovább fejlődjünk és minden meccsünket megnyerjük.  Mint például szerdán, Bochumban" - mondta a mindössze 3 ezer 300 lakosú település együttesének vezetőedzője, Ralf Rangnick.

Az elmúlt hétvégi fordulóhoz (Dortmund-Hertha) hasonlóan ismét sor kerül egy "magyar" összecsapásra: Dárdai Pál és a Hertha BSC Huszti Szabolcs csapatát, a Hannovert fogadja. Hajnal Tamás gárdája, a Borussia Dortmund ezúttal Kölnben vendégszerepel, míg a címvédő Bayern München Frankfurtban lép pályára.

Bundesliga, 10. forduló:

kedd:
 Arminia Bielefeld-Energie Cottbus 20 ó
 Karlsruher SC-FC Schalke 04 20
 Werder Bremen-Bayer Leverkusen 20
 VfL Wolfsburg-Borussia Mönchengladbach 20

szerda:
 1. FC Köln-Borussia Dortmund 20
 Bochum-Hoffenheim 20
 Eintracht Frankfurt-Bayern München 20
 Hamburger SV-VfB Stuttgart 20
 Hertha BSC-Hannover 96 20

Az állás: 1. 1899 Hoffenheim, 2. Bayer Leverkusen, 3. Hamburger SV, 4. VfB Stuttgart, 5. Bayern München, 6. Hertha BSC

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva