Hírek

2008.10.29. 17:22

Freddie Mercury a kivetítőről énekelt a Queen-koncerten

„Tavaaazííí zél vízet aaraszt” – énekelte a magyar népdalt emlékezetes népstadionbeli koncertjén Freddie Mercury, a Queen énekese. A kedd esti Sportarénában adott Queen-koncerten újra felcsendült a dal Brian May gitáros akkordjai nyomán.

BAMA

Az erős kétharmad ház előtt megtartott koncerten megkapta minden látogató azt, amiért jött: a legjobb Queen-számokat élőben. A több mint kétórás műsor során elhangzott az It''s a kind of Magic, a Radio Gaga, a Bohemian Rhapsody is, de valahogy még ezek a megaslágerek sem hangoztak annyira átütően Freddie Mercury nélkül, Paul Rodgers énekes tiszteletre méltó igyekezetének ellenére sem. Egy kicsit le is ült a hangulat, amikor a szeptemberben bemutatott új albumról, illetve Paul Rodgers számaiból játszottak ízelítőt. Az utolsó félóra azonban parádésra sikerült: a Bohemian Rhapsody elejét Freddie énekelte a kivetítőről, miközben volt társai kísérték élőben. A We Will Rock You és a sporthimnusszá vált We Are The Champions-re pedig már extázisban volt a közönség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva